Σχεδιασμός
επαγγελματικών χώρων

Ξενοδοχεία

Μέσα από μια ολιστική προσέγγιση της άνεσης και της φιλοξενίας σχεδιάζουμε μοντέρνους, ξεχωριστούς και πολυτελείς χώρους με μοναδικό design. Στόχος μας είναι η ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσω της διακόσμησης, η αρμονική σύνθεση από την επιλογή της κατάλληλης επίπλωσης και η διαμόρφωση χώρων σύμφωνα με προδιαγραφές που θα συνθέσουν ένα ελκυστικό περιβάλλον.

Καταστήματα

Εξειδικευμένοι σχεδιαστές επισκέπτονται το χώρο σας και τον μελετούν προσεκτικά ώστε να σας παρουσιάσουν βασικές και εναλλακτικές προτάσεις για την διαρρύθμιση και την τελική μορφή του καταστήματος. Τα σχέδια μας είναι τρισδιάστατα έτσι ώστε να έχετε πλήρη εικόνα των δομικών στοιχείων (τοίχοι, οροφές, δάπεδα, βιτρίνες κλπ), του εξοπλισμού και της διακόσμησης.

Γραφεία

Ο σωστός σχεδιασμός ενός γραφείου δεν προσφέρει μόνο έναν ευχάριστο χώρο εργασίας, αλλά προσελκύει και πελάτες. Για το λόγο αυτό, σχεδιάζουμε χώρους βασιζόμενοι στη θετική ψυχολογία. Δημιουργούμε χώρους φιλικούς και ελκυστικούς, μέσα στους οποίους θα μπορείτε να εργαστείτε δημιουργικά αλλά και να δεχτείτε τους πελάτες σας, σε ένα χώρο φιλόξενο, αντάξιο της δουλειάς σας.

Ιατρεία / Κλινικές

Ο σχεδιασμός ενός ιατρικού χώρου είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί ο ασθενής, καθώς κάθε λεπτομέρεια της διακόσμησης έχει άμεσες επιδράσεις στην ψυχολογία του. Γι’ αυτό σχεδιάζουμε χώρους όπου οι ασθενείς θα νιώθουν άνετα, χωρίς άγχος και πίεση. Η αρμονία των χρωμάτων, η φιλική ατμόσφαιρα και η θετική επιρροή του σχεδιασμού είναι προϋποθέσεις που πρέπει να αντικατοπτρίζονται από το χώρο υποδοχής και αναμονής έως την αίθουσα εξέτασης.

Καφέ / Εστιατόρια

Οι χώροι εστίασης και διασκέδασης για να είναι επιτυχημένοι απαιτούν άριστο σχεδιασμό με εμπειρία και γνώση, τόσο για την αισθητική και τη διακόσμηση που βλέπει ο πελάτης, όσο και για την λειτουργικότητα των χώρων εργασίας του προσωπικού. Γι’ αυτό αξιολογούμε τις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητες και σχεδιάζουμε σύγχρονους, μοναδικούς και πρωτότυπους χώρους.

Εκθεσιακοί χώροι

Κάθε εκθεσιακός χώρος είναι η προβολή της επιχείρησής σας, αλλά και η πρώτη σας επαφή με νέους πελάτες. Σας παρέχουμε προτάσεις και λύσεις που βοηθούν να δημιουργήσετε εντυπωσιακές εκθέσεις, που να εκφράζουν τον επαγγελματισμό και την εμπειρία σας, αντικατοπτρίζοντας τη δουλειά σας.