Σχεδιασμός - Μελέτη - Κατασκευή

Με την πολυετή εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι το πιο σημαντικό στάδιο σε κάθε κατασκευή είναι η μελέτη και ο σχεδιασμός. Γι αυτό, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες μελέτες με σχεδιασμό υψηλής αισθητικής καθώς και όλα τα κατασκευαστικά σχέδια με λεπτομερή ανάλυση. Δημιουργούμε σχέδια τρισδιάστατα με φωτορεαλιστικές απεικονίσεις ώστε να έχετε πλήρη οπτική αντίληψη.

Διακόσμηση εσωτερικών χώρων

Μέσα από μια σύνθετη διαδικασία, αναλαμβάνουμε να συνδυάσουμε αρμονικά τα χρώματα, τα σχήματα, τα έπιπλα, τα υφάσματα και τα αντικείμενα ώστε να δημιουργήσουμε ένα ζεστό, καλαίσθητο και ευχάριστο περιβάλλον με μοναδικά διακοσμητικά χαρακτηριστικά.

Μελέτη χρωματικών συνδυασμών

Κάθε χρώμα έχει διαφορετική επίδραση τόσο στην ψυχολογία μας όσο και στην αισθητική μας άποψη. Η επιλογή των χρωμάτων, ο τόνος και ο συνδυασμός τους δεν είναι πάντα εύκολος και απαιτεί γνώση. Γι’ αυτό σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες μελέτες χρωματικών συνδυασμών για τη διακόσμηση ενός χώρου, σύμφωνα με το προσωπικό ή επαγγελματικό σας προφίλ.

Σχεδιασμός επίπλου

Παρέχουμε σχέδια επίπλων αποκλειστικά, πρωτότυπα και μοναδικά που δεν επαναλαμβάνονται. Τα σχέδιά μας δημιουργούνται σύμφωνα με τις ανάγκες σας, τις απαιτήσεις και τις διαστάσεις κάθε χώρου, με απόλυτο κριτήριο την άριστη λειτουργικότητα και την άρτια αισθητική.

Μελέτη Φωτισμού

Ένα από τα κυριότερα σημεία για την προβολή των σχημάτων και των χρωμάτων είναι αυτό του φωτισμού. Ο τύπος, η θέση, η ένταση και η κατεύθυνση της πηγής φωτισμού είναι καθοριστικά για τη διακόσμηση και την άριστη ανάδειξη του χώρου.

Ανακαίνιση

Μελετώντας καλά τις ανάγκες σας, αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κάθε χώρου, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητές του. Προτείνουμε τις πιο σύγχρονες λύσεις αναδεικνύοντας πάντα την αξία του παλιού.

Κοστολόγηση - Προυπολογισμός εργασιών

Η διαδικασία του προϋπολογισμού αφορά την καταγραφή των εργασιών μεμονωμένα αλλά και την εκτίμηση του συνολικού κόστους. Έτσι σας παρουσιάζουμε μια πλήρη κοστολόγηση συνοδευόμενη από αναλυτικό χρονοδιάγραμμα εργασιών ώστε να γνωρίζεται απ’ την αρχή το κόστος και τη χρονική διάρκεια του έργου.

Επίβλεψη έργου

Έχοντας καθορίσει τα υλικά, το κόστος και το χρόνο κατασκευής, επιβλέπουμε κάθε έργο στη διαδικασία της κατασκευής, καθοδηγώντας τα συνεργεία από την έναρξη έως και την ολοκλήρωση του έργου με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες όταν ο επαγγελματικός ή οικιακός χώρος είναι ήδη διαμορφωμένος, προτείνοντας μικρές διορθωτικές παρεμβάσεις με ελάχιστο κόστος. Η υπηρεσία χρησιμοποιείται και μετά την ολοκλήρωση κάθε έργου μας. Είμαστε εκεί δίνοντάς σας συμβουλές για κάθε τι που ταιριάζει στο χώρο αλλά και με νέες ιδέες ανανέωσης.